Hidrogénvízkészítő üvegpalack (hordozható) SPE/PEM technológia 350ml
(Újratölthető ionizáló hidrogénvíz generátor ezüst színben)

Újdonság!

3 perc alatt élvezhetjük az elkészült hidrogénnel dúsított vizet.
Ideális energianövelő kávé helyett akár minden reggel!
Edzés előtt, edzés után, munkahelyen, autóban a mindennapokban bármikor.
Fogyasztási javaslat:
Szobahőmérsékleten sportolás előtt vagy után, vagy minden reggel egy gombnyomásra.
Az előállított hidrogénnel dúsított vizet azonnal fogyasszuk el, mielőtt a hidrogén kiszivárogjon a palackból.
zéró kalória
HIDRATÁL ÉS ÉLTET!

【MEGBÍZHATÓ TECHNOLÓGIA】: A világszínvonalú extrém szűrésű SPE / PEM szűrő használatával a készülék eltávolítja a szennyeződéseket a vízből, így lehetővé teszi a víz könnyebb felszívódását ásványi anyagokkal a szervezetben. Csak 3 perc alatt készíthet egy csésze hidrogénben gazdag vizet. Hordozható hidrogénben gazdag vizes ionizátor biztosítja az egészségesebb vizet. 
【BIZTONSÁGOS】: A biztonságos és ellenőrzött élelmiszer-minőségű anyagból. A hordozható egészséges vizes palackot a kétrétegű, környezetbarát, élelmiszeripari szilícium üvegből készítik, így szuper kemény, tartós és biztonságos.  
【KÜLÖNLEGES VÁLTOZTATÁS】:
A vízgenerátor háza alkalmas desztillált vízhez, tisztított vízhez, ásványvízhez és csapvízhez és lehetővé teszi az ásványvizes palack közvetlenül csatlakoztatását. Bárhol, bármikor tökéletes hidrogénben gazdag vizet állíthatunk elő.  
【100% SZÜKSÉGES GARANCIA】: Ez a hidrogén-gazdag vízcsésze biztonságos élelmiszer-minőségű üveg-anyagból készül, és rendelkezik az FDA, CE-EMC, CE-LVD hitelesítéssel.  
【HIDROGÉNDÚS VÍZ】:
A kiváló minőségű vizesgenerátorba helyezett szűrő eltávolítja a vízből a nehézfémeket, a fluoridot és a baktériumokat is, a klórt és más szennyeződéseket, így az Ön által fogyasztott víz frissítő tiszta és hidrogéndús lesz.

Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
1.
2020.04.10 17:05
 - GYŐRFFY MÉRI
GYŐRFFY MÉRI
2020.04.10 17:05
Tisztelt Ügyfélszolgálat!
Nagyon köszönöm a készüléket, ami megérkezett. Sajnáltam viszont, hogy a csomagban nem volt magyar nyelvű leírás a használattal kapcsolatban. Ezt nagyon hiányoltam. Amennyiben ebben tudnának segíteni, nagyon megköszönném Egyben érdeklődnék, lehet e készülékbe ha szükséges akkumulátort vásárolni, és ha igen hol? Tisztelettel Győrffy Méri 06302181293
Ár Radar árösszehasonlító és piac