HFactor Hidrogénnel dúsított víz 325ml

ÚJ
HFactor Hidrogénnel dúsított víz 325ml
HFactor Hidrogénnel dúsított víz 325ml
HFactor Hidrogénnel dúsított víz 325ml
HFactor Hidrogénnel dúsított víz 325ml
HFactor Hidrogénnel dúsított víz 325ml
HFactor Hidrogénnel dúsított víz 325ml
HFactor Hidrogénnel dúsított víz 325ml
HFactor Hidrogénnel dúsított víz 325ml
HFactor Hidrogénnel dúsított víz 325ml
HFactor Hidrogénnel dúsított víz 325ml
HFactor Hidrogénnel dúsított víz 325ml
HFactor Hidrogénnel dúsított víz 325ml

HFactor Hidrogénnel dúsított víz 325ml (Újdonság)

HIDRATÁL ÉS ÉLTET!

Mi a Hidrogén Víz?

A Hidrogén víz általában szűrt/tisztított víz dúsított Hidrogén molekulákkal.

Ez a fajta víz nagyban eltér a sima víztől, mivel tele van antioxidánsokkal, amik képesek felvenni a harcot a különböző gyulladásokkal.

A Hidrogén színtelen, íztelen, szagtalan és a legkisebb méretű létező gáz molekula. Éppen ezért a tulajdonsága miatt, a Hidrogén molekula be tud hatolni gyakorlatilag minden szervébe és sejtjébe a testnek, az agyat is beleértve, ahol antioxidális hatását fejti ki.

A Hidrogén víz világ szerte, széles körben elterjedt az sportolók körében a teljesítmény növeléshez és a különleges egészség javító előnyei miatt. Segíti a testünk szerveinek működését, beleértve az agyat, a szemet, a tüdőt, a májat és a szívet.

A Hidrogén víz fogyasztása segít felemelni a sajátos neurotranszmitterek szintjét, mint pl. a serotonin (boldogság hormon) amire a szervezetnek szüksége van ahhoz, hogy a hangulatunkat emelje és csökkentse a magas stressz és depressziós tüneteket.

A Hidrogén víz fogyasztása szintén segít megszabadulni a felesleges túlsúlytól, mivel energia fokozó, így a szénhidrátok és a lipidek gyorsabb anyagcseréjét fokozza.

Kutatások azt állítják, hogy Hidrogén víz ivása létfontosságú a lipidek és a glükóz anyagcseréjének a feljavítása érdekében, ami hatékony/hatásos/eredményes út lehet ahhoz, hogy hozzájáruljon a vércukorszint csökkenéséhez 2-es típusú diabétesz esetén.

Oxidatív stressz az okozója nagyon sok betegségnek, a rákot is idesorolva. A Hidrogén víz fogyasztásával bevihetünk több antioxidánst a szervezetünkbe, megakadályozva a környezeti hatások (free radicals) támadását. Lassíthatjuk a tumorok növekedését is.

A Hidrogén víz sokat ígérő orvoslást ígér az ízületi gyulladásban szenvedőknek is. Különösen segíthet a reumás ízületi gyulladások korai kezeléseinél és enyhítheti/ csökkentheti a tüneteket, mint pl. ízületi merevséget vagy duzzadást.

Izom fáradtság általánosan a laktát-ionok (tejsav) eredményeként alakul ki, ami fájdalommal és gyulladással jár és általános fáradtságot okoz az érintett izom csoportnál. A Hidrogén víz egy elhárító szerepét tölti be, lecsökkentve a gátoló hatását a tejsavnak, ami a fájdalom és a teljesítményért felelős. Felgyorsítja a felépülést, amiért a sportolók kedvelik és fogyasztják.

Oxidatív stressz és károsodások a szervezetben felgyorsítják az öregedés folyamatát és lebontják a rendszereket, amik megőrzik az életet. A Hidrogén víz segít ezt a folyamatot lelassítani a kitűnő antioxidális hatásának köszönhetően.

A Hidrogén víz segít szabályozni és fenntartani a vér és az egész test ph szintjét, ami lecsökkenti acidózis hatását az anyagcserén.  Azok a sejtek, amik fenntartják az eredeti ph szintjüket csökkent rizikót mutathatnak az előforduló rákos sejtek mutációjánál is.

Napjainkban az emberek többnyire a legmagasabb szintű hidratálási lehetőségeket akarják környezetbarát tudatos kiszerelésben, amelyek újrahasznosíthatók. Az ergonomikus és környezetbarát HFACTOR alumínium zacskó kisebb környezeti lábnyomokkal rendelkezik, rugalmasabb út közben és megtartja a vízben lévő hidrogént, ami készen áll az elfogyasztásra.

Fogyasztási javaslat:

Hűtve vagy szobahőmérsékleten sportolás előtt vagy minden reggel.

A speciális csomagolásban és kupakkal ellátott HFactor vizet azonnal fogyasszuk el, mielőtt a hidrogén kiszivárogjon a palackból.

Ideális energianövelő kávé helyett akár minden reggel

1 év szavatosság
zéró kalória

 


Video link:
Hfactor video
Hfactor Video

Nem kérek plusz szolgáltatást
48 órán (munkanapokon) belüli kiszállítás egyeztetett időpontban ( Ha a termék raktárkészleten van ) +1 500 Ft
Időpontra történő kiszállítás (munkanapokon 9-18 óra között) csak Budapesten és Pest Megyében Vízbolt kiszállítással +1 000 Ft
2 690 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Összetétel: 325 ml


Calories 0
Total Fat 0g 0%
Sodium 0mg 0%
Total Carbohydrate 0g 0%
Protein 0g 0%
Made in USA


*Napi beviteli érték nincs meghatározva.
A napi értékek 2000 kalória diétán alapulnak.
A táplálkozási értékek lehetnek magasabbak vagy alacsonyabbak a kalóriaigények függvényében.

 

A hidrogén víz egészség javító előnyei:

- a hangulat  javitása/felemelése
- segitséget nyújt a felesleg/ többlet  súly elvesztéséhez
- vércukor szint szabályozása
- rák megelőzés
- enyhítő hatás az izületi gyulladásokra
- csökkenti az izom fáradtágot
- majdnem minden szervbe és sejtbe eljutó hidrogén molekula antioxidáns hatása miatt meghosszabbitja az élettartamot
- szervezet ph egyensúlyát elősegíti

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
HFactor_hydrogen_water_325ml_hidrogen_viz
Státusz
ÚJ    
Tömeg
300 g/db
A vásárlás után járó pontok
1 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
arradar.hu